Ga naar hoofdinhoud

Van vrijdag 14 tot en met dinsdag 18 juli staat de 130ste Makkumer Merke gepland! Een evenement waar we met zijn allen weer enorm naar uitkijken. Tevens een evenement wat we niet kunnen organiseren zonder een aantal aandachtspunten. Hieronder leest u meer!

Met de doorgevoerde veranderingen in wet- en regelgeving en de richtlijnen van de gemeente Sûd-West Fryslân moet ook KV Makkum stappen maken in het teken van duurzaamheid. Daarom werken wij vanaf dit jaar met onze nieuwe herbruikbare hardcups. Op deze manier kunnen we het kaatsveld schoon en netjes houden, maar ook ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. ♻️
De hardcups zijn eigendom van KV Makkum. We willen jullie graag vragen om de lege hardcups bij de bar in te leveren, zodat we deze weer kunnen vullen met jullie favoriete drankjes!

De verantwoordelijkheid voor de omgang met onze hardcups en het naleven van de huisregels ligt uiteraard bij ons als vereniging, bij onze vrijwilligers, maar ook bij u als bezoeker! Wij rekenen op uw medewerking hierin zodat we er ook dit jaar weer een onvergetelijke Makkumer Merke van kunnen maken!

Vrijdag 14 juli

Op vrijdag 14 juli trappen we de Makkumer Merke af met onze jaarlijkse Makkumer Merke feestquiz! Aansluitend is er muziek van Sipke de Boer.

 • 18:00 – 21:30 Makkumer Merke Feestquiz
 • 21:30 – 1:00 Muziek van Sipke de Boer
Zaterdag 15 juli

Zaterdag 15 juli organiseert KV Makkum de officiële heren en dames KNKB hoofdklasse wedstrijden. Na afloop wordt er muziek verzorgd door Frerik de Swetser en partyband LEAD.

 • 11:00 – 17:00 Heren en Dames Hoofdklasse wedstrijden
 • 17:00 – 20:00 Muziek van Frerik de Swetser
 • 20:00 – 1:00 Muziek van Partyband LEAD
Zondag 16 juli

Zondag starten we met de jongens afd. KNKB wedstrijd, met vanaf 11:00 uur de jongens opstap d.e.l. incl. herkansing. Aansluitend matinee met coverband Bamm Bamm.

 • 10:00 – 17:00 Jongesns AFD. + Jongels D.E.L. incl. Herkansing
 • 17:00 – 22:00 Matinee met Coverband Bamm Bamm
Maandag 17 juli

Maandag 17 juli vinden de officiële heren en dames KNKB 1e klas wedstrijden plaats. Na afloop matinee verzorgd door DJ Cees!

 • 11:00 – 17:00 Heren en Dames 1e klas wedstrijden
 • 17:00 – 21:00 Matinee DJ Cees
Dinsdag 18 juli

Op dinsdag staat de grote jaarlijkse Merke Ledenpartij gepland! Na afloop sluiten we af met feestband Straight on Stage.

 • 9:00 – 17:00 Grote Merke ledenpartij
 • 18:00 – 19:30 Prijsuitreiking incl. ereronde prijswinnaars
 • 19:30 – 23:00 Slotfeest met Partyband STRAIGHT ON STAGE
Nieuws

Daarnaast willen wij u graag wijzen op een aantal huisregels.

 1. Bij het betreden van het evenemententerrein gaat u akkoord en verplicht u uzelf aan deze regels te houden.
 2. Dit evenemententerrein betreedt u op eigen risico.
 3. Bij het betreden van het evenemententerrein kunt u worden gefouilleerd.
 4. Tassen en/of rugzakken kunnen gecontroleerd worden.
 5. Er wordt geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar een ID-bewijs gevraagd.
 6. Het is niet toegestaan alcohol door te geven aan jongeren onder 18 jaar.
 7. U gaat akkoord met het dragen van polsbandjes (roze/groen) verstrekt door de commissie.
 8. Eigen meegebrachte consumpties in glaswerk zijn niet toegestaan.
 9. De hardcubs/plasticbekers zijn eigendom van de kaatsvereniging. Het is niet toegestaan om het terrein met deze plastic bekers te verlaten.
 10. Ongewenste intimiteiten, agressie of racisme worden niet getolereerd.
 11. Het is verboden om drugs, lachgas of wapens mee het evenemententerrein op te nemen. Dit wordt direct in beslag genomen.
 12. Roken in de tent is niet toegestaan.
 13. U dient altijd de instructies van het barpersoneel, de beveiliging, de tentcommissie en het bestuur op te volgen in het belang van u eigen veiligheid.
 14. Bij het betreden van het evenemententerrein gaat u akkoord met het maken van foto – of videobeelden welke door de organisatie gebruikt kunnen worden voor
 15. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal of eventueel letsel als gevolg van uw bezoek aan de (kaats-)activiteiten, feesten in de tent of de openbare weg rondom het evenemententerrein.
Vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@kv-makkum.nl

Opgave wedstrijden

Opgave ledenpartijen kan via secretariaat@kv-makkum.nl

Back To Top